Wij zijn Peter Haasdijk en Udo Meijer.

Peter is eigenaar van organisatie adviesbureau Profidor. Labby, een onderdeel van Profidor dat is gespecialiseerd in Online Dienstverlening, realiseert met Open Source software voor MKB en MKB+ communities, kennisbanken en eLearnings. Op dit moment ligt de focus voor Labby op de uitrol van een Onboarding oplossing, waarbij de technische ondersteuning eveneens is gerealiseerd met Open Source software.

Het bedrijf van Udo heet DeReclamePraktijk. Dit is een reclamebureau voor kleine en middelgrote organisaties. Met dit bedrijf helpt Udo organisaties bij het maken van effectieve reclame voor hun producten en/of diensten. DeReclamePraktijk onderscheidt zich hierbij door een resultaatgerichte aanpak. Het moet niet alleen mooi zijn.....

Samen zijn wij onlangs de ZZP Pitchfabriek gestart. De ZZP Pitchfabriek helpt bovengenoemde organisaties bij de presentatie van hun producten en/of diensten, van de organisatie en van de ondernemer zelf.
Dit is echter nog maar de start van een jong initiatief waarmee we op een effectieve manier samen andere ondernemers kunnen helpen. Zodra de eerste stappen zijn gezet breiden we uit. Andere expertises haken aan en diverse andere diensten volgen, in lijn met wat we hiermee zijn gestart.

Wil je op de hoogte blijven, registreer je - gratis - op onze communitie of neem contact met ons op.

 

Registreren Contact